0

Pandekagejagt på en søndag

Pandekagejagt

Pandekagejagt

Jeg skulle mødes med en veninde i dag til noget strikkehygge inde i byen. Vi havde snakket om at få pandekager på Kalaset inde i byen (som jeg faktisk også fik i sidste uge…) Men da vi ankom, så var der helt proppet med mennesker og meget højlydt. Øv. Så vi gik videre og valgte at spise på Café Munk, som primært har indiske retter – og til stor glæde for mig også amerikanske pandekager med ahornsirup. Der var god plads og en hyggelig stemning. Udover lækre pandekager, så fik jeg også en god vegetar-omelet med en masse grøntsager og orientalske krydderier.

Café Munk

Det blev heldigvis en kort pandekagejagt, så vi hurtigere kom i gang med at strikke. Eller det var faktisk mest mine veninde, Lisa, som fik strikket på sit projekt. Ingen Dikkedarer – hvilket er det første hun har strikket udover karklude og håndklæder! Det er bare så sejt. Jeg havde derimod bestilt lidt for meget mad, så jeg kæmpede med at spise op. Det lykkedes desværre ikke (også selvom jeg skubbede en pandekage over til hende).. Men vi fik hygget og strikket – inden turen gik videre til garnlageret for at pakke ordrer til en masse søde kunder. Alt i alt en dejlig søndag!

Måske kan du også lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: