2

Turen går til Marokko – Send rejsetips, tak!

Turen går til Marokko

Turen går til Marokko – for første gang!

Så er det i morgen vi tager afsted. Der er afgang klokken 6:30. Det bliver ikke til meget nattesøvn. Men det gør faktisk ikke noget 😄 Man kan vel sove i flyet.. Jeg gav min kæreste flybilletterne til Marrakech i bachelor-gave. Der var noget udsalg hos Norwegian i foråret, så de blev købt inden han eller jeg overhovedet var startet på studie igen. Og selvfølgelig ramte det ind på min eksamen – 48 timers eksamen fra fredag til søndag. Hvorfor ikke. Men inden jeg går helt i panik over det (igen), så vil jeg høre, om I har nogle rejsetips til os? Jeg har ikke rigtig sat mig ind i det eller overhovedet forberedt mig mentalt på at skulle rejse. Det plejer ellers at være noget, som jeg er helt oppe at køre over op til rejsedagen. Men eksamen fylder ret meget i mit hovedet. Ligesom det har gjort de sidste to uger. Jeg skal i hvert fald gøre mit bedste for også at nyde ferien lidt. Nu kommer jeg rent faktisk også til at se min kæreste! Vi har nemlig ikke så meget tid sammen pga. hver vores travle skemaer – på trods af at vi bor sammen.. Anyway, send gerne nogle rejsetips!

Sightseeing

Hvad skal vi se? Kan I anbefale nogle hyggelige og spændende dagsture? Måske kan jeg sende kæresten afsted på vandretur, mens jeg knokler med eksamen.

Mad

Hvad skal vi spise? Hvilke lokale retter kan anbefales? Er der et bestemt spisested, som man bare ikke må gå glip af? (Det vægter ret højt på min liste, ha!)

Shopping

Jeg har ikke pakket den store kuffert denne gang (og faktisk slet ikke gået i gang med at pakke), så vi skal nok bare kigge lidt. Men jeg vil rigtig gerne ud på markeder, hvor jeg kan blive inspireret af farver, mønstre og designs.

Jeg håber, at I kan nå at sende nogle tips, inden turen går til Marokko. Ellers kan jeg nok også nå at undersøge det nærmere i lufthavnen. Hvis jeg altså ikke falder i søvn med det samme ☺

Måske kan du også lide

2 Kommentarer

 • Svar
  Josehine
  6. november 2017 at 12:31 pm

  Jamaa el Fna er virkelig spændende om aftenen (hennatattoveringer er meget allergifremkaldende, så gør ikke det). Jardin Majorelle er også virkelig flot. Vi prøvede at tage på en dagstur med en lokal taxachauffør og sagde vi ville gerne hen, hvor der ikke var turister, men han tog os bare på en standardrute hvor alle de andre turister også var. 🙂

  Tagine er ret lækkert (og meget gennemstegt). Brug Tripadvisor, for der er nogle virkelig gemte perler, man ikke kan se udefra. Og cafe creme på en tagterrasse er bare NICE!

  Og så ville jeg nok tage den store kuffert med! 😀 Så flot keramik, men jeg ved ikke om de har samme krav til indholdsstoffer i glasuren som i Europa (så jeg har ikke mad opbevaret for længe i vores marrokkanske keramik). De har de mest fantastiske sengetæpper! Amen altså. Vi har tre, men ingen, der passer til en dobbeltseng, så det må I gerne købe med hjem til os. 🙂
  OG selvom det føles som en kæmpe fornærmelse, så husk at prutte om prisen. Meget grænseoverskridende i starten, men start ud på en fjerdedel af den pris, de siger. De afviser det, men kalder jer tilbage, og så end på 2/1 dele af de de startede ud med. 🙂

  God tur, jeg er misundelig!

 • Svar
  Marrakech highlights - WORKTRAVELKNIT
  15. december 2017 at 5:46 pm

  […] Turen går til Marokko – Send rejsetips, tak! […]

 • Skriv en kommentar

  %d bloggers like this: