1

Selmas Sovedragt af PetiteKnit

Selmas Sovedragt

Selmas Sovedragt

Min kæreste er endnu engang blevet onkel til en sød lille niece. Og jeg er blevet tante igen! Jeg har gennem tiden strikket og hæklet lidt forskelligt til storesøster Vilda på to år. Så der er jo lidt hjemmestrik i de små størrelser, som kan bruges igen. Men derfor skal lillesøster ikke snydes for lækkert uldtøj. Jeg har strikket en dejlig vamset udgave af Selmas Sovedragt i en lidt større størrelse til hende, så hun er klar til vinteren 2018. Selvom hun i princippet kunne have den på nu – så koldt som det har været de sidste par uger..

Det har jeg brugt til projektet

Opskrift: Selmas Sovedragt

Design: PetiteKnit

Størrelse: 3-6 måneder

Garn: Frisenvang økologisk babyalpaka (100 g = 150-200 m)

Farve: Off-White (Se flere farver her)

Pindestørrelse: 4 mm

Materiale: 5 nøgler Frisenvang i den tykke kvalitet og 6 knapper

Noter: Opskriften siger 4 nøgler til en størrelse 3-6 mdr, men så havde jeg ikke nok til at strikke hætten. Jeg har dog en rest efter de 5 nøgler, som jeg måske vil bruge til en babyhue eller pandebånd til mig selv.

Selmas Sovedragt

Jeg blev først færdig med at hæfte ender og sy sammen i går aftes. Der skulle også være plads til at lege med stempler og se X-Factor. Det var en rigtig hyggelig aften med min veninde Julie, som lige skulle have et lynkursus i stempel udskæring – ved siden af strikketiden.

For resten så er min røde neglelak fra Le Mini Macaron i farven Cherry Red. Det er en lak, som skal hærde i en LED-lampe – og det holder i op til 10 dage. Jeg er fan! Den har allerede siddet på i en lille uges tid, og det er ikke begyndt at falde af endnu. Min samling har vokset sig til omkring 10 forskellige farver nu, og Julie har også købt et sæt efter min lille anbefaling. Du kan bestille et kit med lak og lampe lige her (reklamelink).

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Måske kan du også lide

1 kommentar

  • Svar
    Kærlighed på pinde - WORKTRAVELKNIT
    25. august 2018 at 10:03 am

    […] Selmas Sovedragt af PetiteKnit […]

  • Skriv en kommentar

    %d bloggers like this: