0

Passport holder med initialer i kernelæder

Passport holder

Passport holder til de kommende rejser

Jeg gav min kæreste en passport holder i julegave. Han var rimelig fantasiløs, da han åbnede pakken. “Er det en pung?” Nej, jeg havde ikke købt en tegnebog. Det hele gav bedre mening, da han fandt flybilletterne gemt væk i en af lommerne. En tur til Irland til sommer, hvor vi lejer en bil og tager på roadtrip en uges tid. Det var jo en succes på Island, så jeg tænkte, at det skulle vi da gøre igen. Jeg har ellers ikke noget imod at være i Danmark om sommeren, men der var altså ikke meget sol at finde sidste år.

Jeg var selvfølgelig også nødt til at eje en magen til. Med mine egne initialer. De er købt hos Sandra, som står bag Askegren. Webshoppen er stadig ved at blive udarbejdet, så indtil videre kan man følge med og bestille over hendes Facebook-side og Instagram-profil. Hun laver de smukkeste lædervarer. Jeg har også købt andre gaver derfra, og de er alle modtaget med stor glæde! Tanken om at kernelæderet får den fineste patina efter mange års brug gør mig helt glad. Den skal med mig rundt på alle rejser i fremtiden. Ja, også når jeg bare skal over Øresundsbroen på visit i Malmø og vise billedlegitimation. Derudover sidder jeg og overvejer, om jeg ikke skal tage til Edinburgh Yarn Festival 2018 i Skotland med min garnglade veninde Maja. Så kan den indvies allerede om halvanden måneds tid!

Askegren får mine varmeste anbefalinger. Der er altid hurtig tilbagemelding og betjening, så jeg sender hermed tippet videre ❤

Måske kan du også lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: