0

Kærlighed på pinde

Kærlighed på pinde

Hjemmelavede gaver til en sød lille pige

I sidste weekend var vi til min kærestes nieces navngivningsfest. Det var også hende, som jeg strikkede Selmas Sovedragt til. Jeg havde spurgt i garnklubben, hvad de tænkte jeg kunne nå at strikke eller hækle på lidt over en uges tid. Min veninde fik svaret: en karklud. Hm, jeg tænkte dog, at det måtte jeg kunne slå. Samme aften gik jeg i gang med en suttesnor (nu ville jeg heller ikke spille smart, så jeg startede småt 🤗). Det blev til i alt 5 stk. hjemmelavede ting:

Lille Dahlia

Opskriften er fra bogen Kærlighed på pinde af Lene Holme Samsøe. Jeg har strikket toppen i økologisk uldgarn – BC Garn Semilla Fino i farven 136 Pudder. Toppen er størrelse 1 år, så hun forhåbentlig kan bruge den i mindst et halvt års tid. Jeg har brugt ca. halvanden nøgle.

Luna shorts med huller

Opskriften er fra Strikleriet. Størrelsen er ligeledes 1 år, og jeg har strikket den i BC Garn Semilla i farven 01 Natur – lige en tand tykkere kvalitet end det brugt til toppen. Det blev også til ca. halvanden nøgle.

Sigges Savlesmæk

Opskriften er fra PetiteKnit og størrelsen er onesize. Jeg har brugt mindre end et nøgle BC Garn Alba i farven 30 Beige, som er økologisk bomuldsgarn.

Hæklet rangle

Opskriften er fra Kreadeluxe, som designer de sødeste hæklede ting til de små. Jeg har hæklet med BC Garn Alba i farven 15 Lys Beige, og her er der også brugt mindre end et nøgle, samt en rasleboks og allergivenlig fyldevat. Jeg har brugt bomuldsrester til sløjfen og til at sy ansigtet.

Suttesnor

Jeg har ikke fulgt nogen opskrift, men det består kun af fastmasker og luftmasker. Jeg blev ret vild med den pga. det søde kaninhoved på seleklipsen (reklamelink). Jeg har hæklet af garnresterne fra hhv. savlesmækken og ranglen. Storesøsteren på snart tre år kom også hen til mig til festen og bad mig om at lave en magen til, for sådan en havde hendes dukke jo ikke. Det kunne jeg jo godt se – hun blev lidt misundelig på lillesøsterens suttesnor med kaninhoved. Og det var jo ikke til hende selv, men til dukken 😉

Alt garn er fra Ecoknitting.dk ❤

Strikkebøger i fødselsdagsgave

Jeg har været rigtig heldig med gaver (igen) i år. Nogle af dem var disse to skønne bøger af Lene Holme Samsøe, som jeg havde ønsket mig i rigtig lang tid. Endelig fik jeg fingrene i dem! Jeg gik jo straks i gang med Lille Dahlia fra Kærlighed på pinde (reklamelink). Det næste projekt bliver nok Bodils Blade fra bogen Egostrik (reklamelink). Min stedmor har allerede strikket den, så jeg skal lige forbi og se det på!

Kærlighed på pinde - Egostrik

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Måske kan du også lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: