0

Garnfestival i Edinburgh

Garnfestival

Garnfestival med søde strikkedamer

På onsdag rejser jeg til Skotland med nogle veninder, så vi kan deltage i Edinburgh Yarn Festival 2018. Jeg har aldrig været på den garnfestival før. Det bliver super hyggeligt – naturligvis fordi det vil betyde en masse strikketid! Men vi skal jo ikke bruge alle dagene på at kigge på garn (måske), så jeg mangler lige nogle rejsetips. Hvad skal vi se? Hvor skal vi spise? Og hvilken café skal man besøge, som både er hyggelig og arbejdsvenlig? Vi rejser hjem igen mandag d. 19. marts, så vi har i hvert fald fem dage i byen – dog regner jeg med, at vi hænger ud på festivalen det meste af fredagen.. Del endelig dine Edinburgh-anbefalinger! ❤

Det bliver dejligt med en lille tur sammen med andre, som deler min kærlighed til garn. Selvom det passer mig lidt dårligt i forhold til min kalender. Jeg er netop startet på et projekt som konsulent, hvor jeg har en arbejdsuge på 40 timer eller derover. Ved siden af det skal webshoppen, HD-studiet og det sociale liv også passes. Men indtil videre går det strålende – jeg må bare vænne mig til at sove lidt mindre de næste par måneder 🤗

Måske kan du også lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: