0

DPO Practitioner – Kursus i Aarhus

DPO Practitioner

DPO Practitioner kursus

I sidste uge var jeg til Foundation-delen, og i denne uge deltog jeg i sidste del af uddannelsesforløbet: DPO Practitioner. Søndag aften fik jeg besked på, at jeg havde bestået eksamen på første del. Det var egentligt rart at få at vide, inden man skulle videre til endnu et kursus. Det bekræfter jo lidt, at man i hvert fald har styr på det grundlæggende 😉 Practitioner-delen var helt klart et givende kursus for mig. Det var meget mere praktisk, hvor man fik arbejdet med forskellige øvelser og modeller. Værktøjer til at omsætte teori til praksis. Det var super fedt, og jeg kom i gruppe med nogle seje og dygtige mennesker. Forløbet sluttede af på samme vis med en eksamen, som jeg dog ikke har fået svar på endnu. Så nu må vi se ☺ Om ikke andet har jeg også planer om at tage eksamen direkte hos IT Governance for også at blive certificeret via EU-standard.

Hallo Hostel

Mandag

Jeg var så heldig at få min veninde Julie med til Aarhus i sidste øjeblik. Hun havde ikke noget imod at gå på sightseeing på egen hånd i de dage, hvor jeg skulle være på kursus. Vi ankom med toget ved middagstid. Der var stadig nogle timer indtil vi kunne tjekke ind. Men det betød ikke så meget, da første stop var en tur forbi Yarnfreak. Der var rigtig mange fine ting, herunder Molla Mills’ bøger (som jeg ønsker mig). Men jeg var kun på inspirationstur i denne omgang. Bagefter tog vi på Aarhus Central Food Market og fik noget frokost. Jeg fik en lækker varm ret hos Supperiet – kalkungryde med kartoffelmos. Noget rigtig mormormad. Noget som jeg sjældent får. Det var også en pæn stor portion, som jeg fik serveret. Vi troede faktisk, at det var “street food”-stedet, men det opdagede vi ikke var tilfældet senere på vejen til vores overnatningssted – Hallo Hostel. Resten af aftenen havde jeg så online undervisning (HD på CBS). Men da der var dømt “fyraften”, så tog vi ud for at blande slik. Rigtig god mandagsstemning.

Aarhus Street Food

Tirsdag

Første dag på kursus. Der var stadig nogle stykker, som jeg kunne genkende fra sidste uges kursus. Men det var sjovt, at der nu var et flertal af repræsentanter fra private virksomheder modsat sidste gang. Om aftenen tog vi ud til Aarhus Street Food (the real deal this time) og fik noget aftensmad. Jeg fik en lille menu fra Super Baos bestående af to baos med hhv. and og svinekød, en forårsrulle og en koroke til 75 kr. Det smagte helt vildt godt – og så elsker jeg bare generelt asiatisk mad. Eneste lille minus ved stedet var, at der ikke kunne købes cocktails nogen steder. Det var åbenbart kun i weekenden, man kunne få sådan noget. Ikke fordi vi skulle drikke os i hegnet, men det havde da været lækkert med en lille drink til maden. Men det var måske bare os, som var lidt sære på en tirsdag. Jeg tænkte bare, at det nok ikke havde været et problem i København 😄 But who knows..

Onsdag

Sidste dag på kursus. Det var hårdt med disse intense dage og minimal søvn. Jeg sov ikke så godt de dage, fordi sengen var for blød til mig. Men jeg kom igennem og formåede at lære endnu mere nyt, inden turen gik mod København igen. Stakkels min veninde. Jeg var sølle selskab i toget, for jeg faldt bare i søvn midt på turen. Jeg kunne simpelthen ikke holde øjnene åbne længere. Men hun tog det rigtig pænt. Og jeg har lovet at hjælpe hende med en strikketeknik snart, så jeg håber at blive tilgivet der! Jeg syntes i hvert fald, at det var dejligt med lidt selskab i Aarhus, når jeg ellers ikke var optaget på DPO Practitioner kurset..

Måske kan du også lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: