2

DPO Foundation – Kursus i Aarhus

DPO Foundation

DPO Foundation kursus

Udover at læse Innovation Management (HD 2. del) på CBS, så er jeg ved at uddanne mig til DPO – Data Protection Officer, hvor første del hedder DPO Foundation. Som konsulent er det vigtigt (mener jeg) at kunne integrere de regler der kommer med den nye persondataforordning til maj 2018. Jeg synes, det er super interessant at arbejde med – så derfor er jeg tilmeldt dette kursus. Og hvorfor i Aarhus, når det også bliver afholdt i København? Jamen, det er fordi jeg er i Marokko, når det kommer til København.. Så jeg har taget Foundation-delen i denne uge, og skal faktisk afsted allerede i næste igen for at tage næste del i uddannelsen – Practitioner. Det har været nogle lange dage, så der har ikke rigtig været tid til så meget andet end blot at spise og sove efter kursus-dagene, men jeg nåede da at kigge i en garnbutik eller to for inspiration. Det handler vel om at prioritere ☺

Mandag

Jeg ankom med toget til Aarhus H omkring klokken 12. Der var 3,5 timer til jeg kunne tjekke ind på mit værelse, men jeg ringede lige for at høre, om jeg kunne komme noget før (så jeg også kunne lægge mine bøger og pc et sikkert og aflåst sted). Jeg fik et privat værelse på SimpleBed Hostel, og det virkede egentlig meget fint. Beliggenheden var i hvert fald perfekt for mig, da jeg blot skulle over på den anden side af vejen for at komme til mit kursussted. Jeg fik frokost på Suppestegis, hvor jeg fik en vegansk græskersuppe. Der var stadig lidt tid til at gå en tur inden min undervisning på HD-studiet begyndte online klokken 17. Så jeg tog et smut forbi Garnkisten for at købe nogle fine projektposer og andre dimser. Jeg så også lige, at Fandango havde Malabrigo Sock i butikken. Det var jeg ret lun på – men fik heldigvis begrænset mig, da jeg i forvejen havde bestilt lidt gennem min stedmor, som havde været på ferie i Amsterdam. Det ved vi jo godt hvad betyder.. Altså en tur i Stephen & Penelope-butikken.

Græskarsuppe

Garnkisten

Tirsdag

Programmet for DPO Foundation den første dag lød på kursus fra klokken 9:00-17:00. Om aftenen fik jeg en kop te med en gammel efterskoleveninde på Cross Café. Det var super hyggeligt at møde en fra “gamle dage” og lige opdatere hinanden på hvad der er sket siden sidst (i vores tilfælde siden hun besøgte mig i København for små tor år siden)..

Onsdag

Der var kursus fra klokken 9:00-16:00 og så med en valgfri eksamen efterfølgende. Den kunne man jo ligeså godt tage, når man alligevel var der. Jeg tog næste mulige tog mod København og havnede selvfølgelig i det langsomme tog med en hel masse stop undervejs.. Jeg var hjemme i egen seng ved 21-tiden, hvor jeg alligevel fik strikket lidt inden det blev sengetid for mig. Togturen var lang, men jeg blev underholdt med en god lydbog – En Anden Gren af Jesper Wung Sung, sammen med mit strikketøj selvfølgelig. Måske kan jeg høre den færdig på turen derhen igen i næste uge.

Måske kan du også lide

2 Kommentarer

 • Svar
  Fringe Field Bag - en souvenir fra Amsterdam - WORKTRAVELKNIT
  28. oktober 2017 at 9:01 am

  […] Jeg skrev jo i går, at jeg havde bestilt noget garn hos min stedmor. Hun havde lige været i Amsterdam. Jeg skulle blot have et nøgle Malabrigo Sock, to pins og en lille projektpose fra Stephen & Penelope. Og en Miffy æske i lufthavnen. Vi mødtes på Blomsterbergs Café i går eftermiddag. Hun skulle også have et sæt HiyaHiya rundpinde sæt fra Ecoknitting.dk (der var lige kommet en ny levering). Jeg skulle lige beslutte mig for, hvilken kage jeg skulle have ved disken. Da jeg satte mig på plads igen, så var den bare på bordet. En Fringe Field Bag som jeg længe havde ønsket mig. Min første reaktion var: Jamen, jeg har jo ikke fødselsdag? Hold da op. Det er ligesom juleaften! Det var simpelthen en “bare fordi” gave. Jeg var så glad og taknemmelig, at jeg fik lidt tårer i øjnene 😄 Ja, og så I kan sige hvad I vil – at det bare er en taske. Men jeg blev så rørt over, at hun havde tænkt på mig og mine fjollede ønsker, mens hun var på ferie ❤ Det var en af de bedste måder at gå på weekend på! […]

 • Svar
  DPO Practitioner - Kursus i Aarhus | WORKTRAVELKNIT
  4. november 2017 at 10:08 am

  […] sidste uge var jeg til Foundation-delen, og i denne uge deltog jeg i sidste del af uddannelsesforløbet: DPO Practitioner. Søndag aften […]

 • Skriv en kommentar

  %d bloggers like this: