0

Almas Flæsebody af PetiteKnit

Almas Flæsebody

Almas Flæsebody

Jeg er så heldig at være tante for min kærestes søde niece, Vilda. Jeg elsker at strikke og hækle små gaver til hende. I anledning af hendes 2 års fødselsdag har jeg strikket Almas Flæsebody i 100 % økologisk og GOTS-certificeret uldgarn. BC Garn Semilla Melange i farven 12 Orange fra Ecoknitting.dk. Opskriften er fra PetiteKnit – og jeg er slet ikke færdig med at strikke hendes fine designs. Jeg har strikket denne model i størrelse 2-3 år, så Vilda kan forhåbentlig bruge den lidt endnu. En skøn dragt til at varme hende i de kolde vintermåneder. Der er gået lidt mere end tre nøgler Semilla Melange til at strikke Almas Flæsebody i den største størrelse på strikkepind nr. 3 mm. Jeg har brugt magic loop-metoden, så jeg har kun brugt én rundpind til at strikke den. Du kan evt. se en video med denne strikkemetode her.

Almas Flæsebody

BC Garn Semilla Melange 12 Orange

Måske kan du også lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: